LVI-palvelut

Huolto ja ylläpito

Ammattitaitoiset asentajamme ratkaisevat mielellään LVI-tekniset ongelmasi veden, viemäröinnin, ilmanvaihdon ja automaation osalta. Olemme lähellä sinua ja palvelemme, kun tarvitset meitä.

Asennukset

Toteutamme isoja ja pieniä asennuksia. Esimerkiksi vedenlämmittimien, wc-istuin, hanojen ja kattiloiden vaihto, jopa uudet asennukset suoritetaan.

Korjaukset

Suuret ja pienet korjaukset mm. vesiputkissa, lämmitysjärjestelmissä, viemäreissä, käymälöissä ja hanoissa.

Viemärien puhdistus ja kuvaaminen

Viemäriputkien akuuteissa tukoksissa voimme tarjota nopeaa palvelua. Kun viemäriin tulee tukos, se voi johtua putkien tukkeista ja kerrostumista, mutta juurijärjestelmät ovat saattaneet myös päästä viemäriputkiin. 

Kun viemäriputki on usein tukossa tai haluat tarkastuttaa viemäriputken, tarjoamme myös viemäreiden kuvaamista. Siellä meillä on mahdollisuus tallentaa elokuva ja lähettää se sinulle.

Ilmanvaihtohuolto

Teemme uusia asennuksia ja muutoksia ilmanvaihtojärjestelmiin. Huollamme ja ylläpidämme myös ilmanvaihtojärjestelmiä, kuten suodattimien vaihtoja, hihnojen vaihtoja, laakereiden vaihtoja ja säätöjä. 

Ilmavirran mittaukset voidaan myös suorittaa.

Kylpyhuone- ja keittiöremontit

Jos haluat tehdä kylpyhuone- tai keittiöremontti, voimme myös suorittaa kokonaisratkaisut.

 Palkkaamme ammattitaitoisia ammattilaisia uusimaan koko kylpyhuoneesi tai keittiösi alusta loppuun. 

Jos epäilet kiinteistössä kosteutta, voimme tehdä alustavan kosteustarkastuksen. Meillä on myös kuivauskoneita kosteuden kuivaamiseen. Jos lattiakaivo on vaihdettava, poistamme vanhan ja asennamme uuden.