Siivouspalvelut yrityksille

Myymälän siivous

Teemme erilaisia myymäläsiivouksia pitääksemme myymäläsi tai liiketilasi siistinä ja siten miellyttävän vaikutelman asiakkaillesi. Siivous räätälöidään tarpeidesi ja toiveidesi mukaan ja suoritamme siivouksen tietenkin sinulle sopivaan aikaan päivästä tai viikosta. Siivoustekniikkaa voidaan myös vaihdella liiketilan tyypin ja myymiesi ja käsittelemiesi tuotteiden tyypin mukaan.

Elintarvikealueiden siivous

Meillä on kokemusta siivouksesta niin suurissa kuin pienissäkin keittiöissä sekä elintarviketuotantotiloissa. Siivous mukautetaan asiakkaan tarpeisiin sekä omavalvontasuunnitelman ja elintarvikelainsäädännön vaatimuksiin. Siivoustekniikka ja tiheys suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Toimistojen siivous

Siivoamme päivittäin sekä suuria että pieniä toimistorakennuksia. Usein esimerkiksi kahvihuoneet, pukuhuoneet ja wc:t sisältyvät näihin kokonaisuuksiin. Toimistosiivoukseen voidaan sisällyttää myös palvelut, kuten ruukkukasvien huolto, syväpuhdistus, lattian vahaus tai kiillotus, ikkunanpesu jne. 

Laadimme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman siivoustarpeista, siivoustiheydestä, mahdollisista lisäpalveluista ja palvelua voidaan toki suunnitella uudelleen asiakkaan tarpeiden muuttuessa.

Teollisuus- ja varastohallien siivous

Kun suoritamme päivittäistä siivousta tuotantohalleissa, tila pidetään siistinä ja viihtyisänä henkilökunnalle ja yrityksen työntekijät voivat keskittyä varsinaiseen tehtäväänsä koko työpäivän ajan. On osoitettu monta kertaa, että puhdistus suoritetaan taloudellisesti ja tehokkaammin tällä tavalla. 

Teollisuus- ja varastohalleissa siivous voi olla joko niin sanottua karkeaa siivousta, jossa poimitaan isommat roskat ja lakaistaan käsin harjalla, mutta se voidaan tehdä myös erilaisilla pienemmillä lakaisukoneilla, pölynimureilla tai suurilla lakaisukoneilla, jos tila sallii. Meillä on myös mahdollisuus käyttää erityyppisiä pesureita, jos lattiapinta on sellainen, että hankausta tarvitaan..

Porraskäytävien siivous

Suoritamme porrassiivouksia monenlaisille taloyhtiöille. Jotkut taloyhtiöt tarvitsevat siivousta 3 kertaa viikossa, kun taas toiset ovat tyytyväisiä kerran viikossa. Porrashuoneiden siivous sisältää usein myös saunan siivouksen, pesutuvat, kellarikäytävät, ikkunanpesun jne. Teemme myös lattiavahauksia ja erilaisia syväpuhdistuksia porraskäytävissä ja muissa taloyhtiöiden tiloissa.

Lattian hoito

Lattianhoito on tärkeä osa siivousta, jos lattia on likainen, koko tila koetaan usein huonosti puhdistetuksi. Lattianhoito lattiavahauksella tai erilaisilla pintakäsittelyillä on myös tärkeää, jotta lattiamateriaali olisi mahdollisimman kestävä. 

Meillä on laitteet ja kokemus erilaisista lattianhoidoista. Voimme suorittaa muun muassa suurempien laattalattioiden ja laattaliitosten pesurin tai höyrypesurin avulla. Lattiamattojen pesu ja kiillotus nopealla koneella. Vanhan lattiavahan poisto joko kuivahionnalla tai liottamalla ja hankaamalla koneella sekä käsittely uudella lattiavahalla. Puulattioiden pesu ja käsittely erityisillä pesuaineilla.

Ikkunoiden pesu

Voimme auttaa sinua sekä väliseinäikkunoiden että avattavien ikkunoiden ikkunanpesussa, vastaasennettujen ikkunoiden pesussa, maalin ja liiman poistossa ikkunoista sekä ikkunoiden pesussa erikoisvarusteilla, jotta pääset myös korkealle ikkunoihin. Suoritamme ikkunanpesun myös ulkona hissistä. Ikkunanpesun yhteydessä hoidamme myös mahdollisten verhojen pesun ja vastapestyjen tai uusien verhojen ripustamisen.

Rakentamisen siivous Saneeraussiivous Loppusiivous

Meillä on pitkä kokemus erilaisista rakennus- ja saneeraussiivouksista. Siivous voi olla mitä tahansa rakennusaikaisesta karkeasta välisiivouksesta, rakennuspölyn puhdistuksesta, ikkunanpesusta, huoneistojen siivouksesta, uusien teollisuushallien siivouksesta, kunnostettujen toimistojen siivouksesta jne. Meillä on myös laitteet ja osaaminen erilaisten rakennus- ja saneeraushankkeiden loppusiivoukseen. Loppusiivouksen aikana on usein tarpeen puhdistaa monia ihmisiä lyhyessä ajassa, meillä on tiimi, joka voi vastata melko lyhyellä varoitusajalla.