Siivouspalvelut yksityishenkilöille

Kodin siivoaminen

Voimme tarjota kotisi siivouksen sekä viikkosiivouksena, kuukausisiivouksena että kertasiivouksena esimerkiksi ennen juhlia tai juhliin. Siivous voi koostua imuroinnista, lattioiden pesusta, mattojen pyyhkimisestä, saunojen ja suihkujen pesusta, keittiön pesusta, ikkunanpesusta, erilaisesta lattianhoidosta, pölyjen pyyhkimisestä, syväpuhdistuksesta jne. Täysin toiveidesi mukaan! 

Voimme myös tarjota apua ruukkukasvien hoitoon, vaatteiden hoitoon, verhojen vaihtoon, mattojen pesuun jne. Meillä on myös mahdollisuus tarjota arvonlisäverotonta kotisiivousta. Jokaisella, joka alentuneen toimintakyvyn vuoksi tarvitsee apua kotitalouden kanssa, on oikeus saada palvelu arvonlisäverotta, ainoa asia, joka sinun asiakkaana tarvitsee järjestää, on lääkärintodistus tästä.

Kotisiivous on myös arvostettu lahja.

Ikkunoiden pesu

Tarvitsetko apua ikkunanpesussa kotona tai tuttavalle? Ota yhteyttä, niin voimme auttaa. Pesemme perinteisellä tavalla tai erilaisten astioiden avulla, joiden avulla voimme pestä ikkunat korkeammalle. 

Muuttosiivous

Kun muutat, olet yleensä kiireinen pakkaamaan tavarasi ja muuttamaan uuteen kotiin. Voimme auttaa sinua sekä tulevan kodin siivouksessa että vanhan kodin siivouksessa, kun olet lopettanut muuton. Sitten voitte keskittyä tavaroiden siirtämiseen ja sitten tuntea olonne kotoisaksi uudessa kodissa. 

Saneeraus- tai rakennussiivous

Remontin ja rakentamisen jälkeen on tärkeää tehdä perusteellinen puhdistus rakennuspölyn poistamiseksi ja pintojen rappaamiseksi niin, että koti tuntuu puhtaalta ja raikkaalta. Usein energia loppuu tässä rakennusvaiheessa ja voi olla tehokkaampaa ja antaa parempia tuloksia, kun kokenut siivooja tulee tekemään loppusiivouksen. Autamme sinua siivouksessa, jossa tarvitset apua, kaakeleista, rappauksesta ja ikkunoiden pesusta imurointiin ja pölyjen pyyhkimiseen ja moppaamiseen.